Napelem rendszer

Napelem rendszer

Egyesült Királyság - 10 millió lakás napelemekkel 2020-ra, 4. rész

2014. április 16. - NapelemNapelem

A kormány kezdett visszaevezni az elkötelezettségéből, a háztartásokat kevésbé támogatták a napelemek tekintetében 2011-ben. A miniszterelnök, David Cameron, állítólag, kiállt a zöld energia mellett és a támogatásokat szorgalmazta a megújuló energiaforrások ügyében.

egyesult_napelem_4.jpg

 

A napenergia lehetne egy hatalmas bővülés az Egyesült Királyságban, a Grantham Institute kutatása szerint, de ehhez az is szükséges, hogy kedvező politika helyzet legyen mely, ösztönözi a napelem telepítéseket, hogy több millió napelem panel legyen a háztetőkön szerte Nagy-Britanniában. A modern fotovoltaikus panelek energianyerése is kedvezőtlen zavaros időjárási körülmények között, ugyanakkor jobban teljesítenek, ha süt a nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://napelemrendszer.blog.hu/api/trackback/id/tr116040759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása